Gondolta volna, hogy a befektetési tevékenység már-már az olyannyira női tulajdonságnak tartott intuíciók, megérzések misztikus világához közelít? A tőkepiacon a legapróbb dolgok is kölcsönhatásban vannak egymással, ezért nehéz az eligazodás. A hölgyek azonban egyre több tanulmány, kutatás bizonysága szerint ezen a területen is előnyben vannak: veleszületett empátiájuk, intuíciós ösztöneik, diplomáciai érzékük, óvatosságuk és elemző készségük mind-mind segítik őket abban, hogy jó befektetőkké váljanak.

Ebben tudunk Önnek leginkább segíteni: női készségeinek megfelelően, azokat a mi szaktudásunkkal kiegészítve vezetjük be Önt a befektetések világába, mindvégig támogatjuk Önt információkkal, elemzésekkel, javaslatokkal. A befektetés folyamatában mi leszünk az Ön támasza annak érdekében, hogy ugyanúgy képes legyen saját, független vagyont építeni, mint ahogy a család vagyonát is gyarapítani, hogy gondoskodni tudjon a gyermekei jövőjéről is.

Összefoglalva: vagyont építünk Önnek, Önnel és vagyont kezelünk.

slide02_500x335

Mit nevezünk vagyonkezelésnek?

A pénzügyi tervezést – amely felrajzolja Ön és családja számára az Önök stabil pénzügyi jövőjét.

A befektetési tanácsadást – amely lehetővé teszi, hogy a tervei megvalósításához szükséges anyagi fedezet akkor álljon az Ön rendelkezésére, amikor a tervek szerint szüksége lesz rá.

A kockázatkezelést – mely ésszerű keretek között tartja a befektetéseivel vállalt rizikót, és biztosítja, hogy vagyona gyarapodjon, és a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa bármilyen gazdasági körülmények között.

A nemzetközi diverzifikációt – melynek révén olyan széles befektetési palettát tudunk biztosítani Önnek és családjának, hogy egészen biztosan megtalálja benne, ami az igényeinek leginkább megfelel.

Az örökösödési és adózási kérdésekre adott, egyénre szabott választ – hogy vagyonának építéséből valóban Ön és családja profitálja a legtöbbet.

Mindezeken közösen dolgozunk,  hogy az Ön vagyoni helyzetéhez, megtakarításaihoz illő,  egyedi megoldásokat találjuk meg Önnek, és a folyamat során mindvégig kezében tarthassa az irányítást.

Számunkra szellemi kihívást jelent naprakésznek lenni, és pontosan tudni, hogy Önnek melyik befektetés a legjövedelmezőbb. A mi dolgunk, hogy nyerő helyzetben tartsuk porfólióját, és módosítsunk, ha arra van szükség.

Ha kérdése van: