borkán
Megtakarítási számla, azaz hogyan építsünk fel tőkét
2015-05-14
video
Biztonság és éves rendszeres tőkejövedelem német ingatlanalapban
2015-10-29
Show all

Biztonságos, nyereséges, és kiszámítható befektetés

biztonságos befektetés


“Enni, és lakni mindig fognak az emberek.” 

Ingatlanba fektetni, sőt élelmiszer-kereskedelmibe különösen biztonságos. Ötödik éve kutatjuk a legbiztonságosabb, mégis nyereséget termelő, lehetőleg eurós befektetési és megtakarítási lehetőségeket az Unióban. Német, finn, luxemburgi ingatlan- és New Energy alapokban találtuk meg eddig az optimális jellemzőket. Igyekszünk a hazai politikai, jogi, és gazdasági anomáliáktól független eszközöket találni.

Ez az ingatlanalap biztosan hoz 6,25 % éves nyereséget. Minden évben. Mindentől függetlenül. 

(Bankbetétben kár tartani a pénzt. Megtakarítási termékekre 1,12 % kamat jár most, éven belüli lekötésnél 1,2 – 2,3 % kamat jár. A különös magyar banki adók, kamatadó és az eho is terheli a növekményt (16%-os kamatadót, továbbá 6%-os egészségügyi hozzájárulást (EHO) kell fizetnünk a betét kamatnyeresége után).

Ha a korlátozottan, kizárólag lakáscélra költhető lakástakarék helyett, lehetőleg nem forintban keresünk befektetést, és az időtartam elérheti az 5 évet, akkor kitűnő, rendkívül magas biztonságú, €urós zártvégű befektetési alapok közül választhatunk.)

biztonságos befektetésEgyik friss, rendkívül alacsony költséggel működő, éves szinten 6,25 % (bruttó) nyereséget kifizető ingatlanalap a Habona Einzelhandelsfonds 05 (Habona 5). A Habona Invest alapjai megfelelnek a legszigorúbb új német hatósági (BAFIN) szabályozásnak. Ők kapták meg elsőnek – az alapkibocsátók közül – az új tőkekereskedelmi törvény alapján kiadott működési engedélyt. Az alap kibocsátó (Habona GmbH) mellett a szabályok betartására ügyel a HANSAINVEST (tőkekezelő társaság), a Hauck & Aufhauser (letétkezelő), ProRatio Treuhand (vagyonkezelő, kezes), és a BaFin (engedélyező és ellenőrző hatóság). (Ráadásul az első befektetők rendkívül alacsony, 3,5 % összköltséggel jegyezhetik az alapot a QFP munkatársain keresztül.)

Az öt éves futamidő végére a teljes pénz-visszaáramlás: 138 %

sajtóhírek is meggyőzőek…

Bővebben személyesen nagyon szívesen. QFP.hu: Mindentől függetlenül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.