befektetes
Biztonsággal 6% nyereség minden évben, ráadásul €uróban
2015-12-04
QFP.hu megújuló energia befektetés
New Energy Investment – avagy fektessünk be megújuló energia alapokba!
2016-03-21
Show all

Független biztosítási alkuszként is dolgozunk!

biztosítás - QFP.hu
biztosítás - QFP.hu

Biztosító partnereink

A QFP Kft. a független pénzügyi tervezésen túl független biztosítási alkuszi tevékenységgel is foglalkozik. Általában nincs olyan kockázat, melyet ne lehetne biztosítani, de kedvenc időtöltésünk az is, hogy már meglévő, vagy aláírásra váró ajánlatnál jobbat, jobb ár-érték arányút, szélesebb körűt, korszerűbbet ajánlunk, legtöbbször mások ajánlatainál alacsonyabb díjért.
Biztosítást sok félét lehet kötni, és sok biztosítási ügynök is dolgozik a placcon… Kevés közöttük olyan, aki valóban az Ügyfél igényeire és kockázataira, lehetőségeire és szükségletére optimalizált szolgáltatást nyújt, azaz testre szabott. (Saját tapasztalat, hogy a legtöbb biztosítási ügynök számára a jutalék a legfontosabb, sokszor bármi áron – különösen ha mlm-rendszerben dolgozik, ők hivatalosan függő ügynökök.)
Egyedi biztosítási termékekhez is hozzá tudjuk segíteni Ügyfeleinket, ilyen lehet a hajó-, és repülőgépbiztosítás, de csoportos egyedi életbiztosítási csomagjaink is nagyon versenyképesek a hasonló termékekkel árban és biztosítási szolgátatásban egyaránt.

A kockázatelemzés során feltárt és az életet, vagyont, vagy gazdálkodást veszélyeztető – és biztosítható – kockázatok csökkentése érdekében Ügyfeleinkkel folyamatosan egyeztetve javaslatot teszünk arra a biztosítási konstrukcióra, ami a lehető leggazdaságosabban nyújt biztosítási fedezetet a család, magánszemély, vagy cég / szervezet tényleges, kockázataira. Hiányos fedezet esetén annak kiegészítésére, átdolgozására adunk ötleteket.

Ha Ön konkrét kockázati körre keres fedezetet, megvizsgáljuk, hogy a biztosítási piacon van-e olyan módozat, amellyel ezen kockázati kör lefedhető, és a létező termékek közül az Ön számára – díj, szolgáltatás, kárrendezés szempontjából – legkedvezőbbet javasoljuk.

Az Önnel közösen kialakított biztosítási szerkezetet a piacon megversenyeztetjük. A versenyeztetés során az Ön számára legkedvezőbb feltételeket nyújtó biztosítási terméket javasoljuk. Az Ön döntése alapján kiválasztott biztosítóval aláírásra előkészítjük, illetve ellenőrizzük a szerződést.

A független alkusz tevékenysége nem ér véget a szerződés aláírásával. A létrehozott biztosítás rendszeres felügyeletet igényel, csak egy aktualizált, karbantartott szerződés jelenthet kellő biztonságot.

Állandó kapcsolattartásra törekszünk, hogy időben tudomást szerezzünk az Ön tevékenysége során, a biztosítást érintő változásokról. (új eszköz beszerzés, új telephely nyitás, megváltozott tevékenységben rejlő, más jellegű kockázat felmerülése, eszköz eladás, stb.)

Kérjen konzultációt, vagy egyeztessünk telefonon, email-ben!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.