spare-change
QFP – Minőség a pénzügyi tervezésben
2015-11-29
biztosítás - QFP.hu
Független biztosítási alkuszként is dolgozunk!
2016-01-22
Show all

Biztonsággal 6% nyereség minden évben, ráadásul €uróban

befektetes
Független pénzügyi tervezőként, a Pénzügyi Tervezők Szakmai Tanácsának Etikai Kódexét követve az a feladatom, hogy – egy személyes találkozó alkalmával, alapos pénzügyi elemzés szerint – részletesen bemutassak Önnek minden felmerülő lehetőséget, ami az Ön érdekeit, és céljait szolgálhatja. A következő sorokban egy közkedvelt, költségmentes befektetést szeretnék Önnek bemutatni, mely – népszerűsége miatt – már nem sokáig lesz elérhető. (Függetlenként nem szabadna, hogy legyen kedvenc befektetésem, de ez az egyike a legjobbaknak!)

Az Immovation AG sikeres ingatlanberuházásai hatására több intézményi befektető is a jelenleg jegyezhető befektetést választotta, így az alap befektetési volumene, az 50 millió euró idő előtt elfogy. Az Immovation AG 3 millió euró volument tudott cégünknek év végéig fenntartani. Sajnos ez a közkedvelt befektetés idő előtt, 2015. december 31-én lezárul.

Az Immovation AG befektetéseiből több mint 4000 ügyfél profitált, mely 66,3 millió €uró tőke- és hozam visszafizetést jelent.

  • Biztonságos, a Scoop besorolása szerint AA szintű (azaz a német állampapírok szintjét közelíti).
  • Ha valaki ebbe befektet, akkor nem kell további 3 vagy (általában) 5 % ázsiót befizetnie, ez a befektetési termék gyakorlatilag költségmentes (!).
  • 2.800 lakó- és 300 ipari épület bérleti díjaiból származó gazdasági sikerben részesedhet a befektető.
  • 25 év tapasztalat, máig pontos, és tökéletes hozam-kifizetések, stabil besorolás, folyamatos fejlődés.
  • A bérleti díjak mellett az ingatlanok eladása, létesítménygazdálkodás, generálkivitelezés, és más ingatlanszolgáltatások növelik a bevételt.
  • 6% hozam évente, 5 éves futamidő mellett, költségmentesen.
  • Minden évben hozamfizetés.
  • Már 10.000,- €urótól jegyezhető

További lehetőségekről személyes találkozó keretében tudok tájékoztatást adni, honlapunkon pedig további befektetési lehetőségekről olvashat. Segítünk dönteni. Mindentől függetlenül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.