Mi a QFP Kft. független pénzügyi tervezői az elmúlt években olyan befektetési lehetőségek után kutattunk, melyek biztonságos, jól kiszámítható, tervezhető, testre szabható, és lehetőleg €-ban fektetnek be. Nagy örömünkre, és Ügyfeleink elégedettségére találtunk a Timberland Capital AG. befektetéseire, ahol a legnagyobb cégek részvényeit, német államkötvényeket, valamint fizikai aranyat tartalmazó portfoliókat érhetünk el. Ezek a Timberland befektetések legalább hét évre, vagy annál hosszabb időre tervezhetőek. Egy összegben, vagy rendszeresen kisebb-nagyobb összegekkel fokozatosan felépítve is kezelhetünk, illetve felépíthetünk vagyonokat. Kitűnő partnerünk a Timberland, s mellette tovább keressük a legjobb partnereket.

német befektetésekHisszük, és a gazdasági számok is alátámasztják, hogy az Európai Unió motorja a német gazdaság. Németország adatai önmagukért beszélnek. Az ingatlanok, a megújuló energiák piaca, és az élelmiszeripar a legbiztosabb területei a gazdasági növekedésnek. Ezeket jól össze tudjuk kapcsolni több befektetési alapban.


A QFP Kft. új partnere, a több évtizede, családi vállalkozásként működő Sinus-Fair Cégcsoport, amelyet megfontolt, biztos lépésekkel építettek fel az alapítók. A csoport tagja, a Sinus-Fair Capital Zrt. németországi zárt végű alapok értékesítésével foglalkozik. (A német alapkezelő partnerek közül néhány az oldal alján található.) Ügyfeleink kivehetik részüket a német gazdasági sikerből is: német tulajdonú alapkibocsátó cégek által kezelt alapokat érhetünk el, olyan zárt végű alapokat, amik a tőzsdétől teljes mértékben függetlenek, és a befektetéseknek tényleges háttere és értéke van. Biztos, fix éves hozamot termelnek, melyeket rendszeresen ki is lehet venni, vagy a befektetés gyarapodására lehet fordítani.

német_emelkedés_german_flag_graphA németországi alapok abban különböznek a hazaiaktól, hogy a befektető valóban tulajdonosa lesz a befektetésnek, annak a lakóingatlannak, szélerőműnek vagy élelmiszerboltnak, amely az alap tulajdonában van.

német_gazdaság_eurozóna_európaJelenleg a német gazdaság Európa motorja, ők viszik a hátukon az Európai Uniót. Az általunk közvetített ingatlanalapok a válság ellenére az elmúlt nyolc évben egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, ez egy kiegyensúlyozott, jól működő piac. A vásárlóerő, a növekedés adott a német piacon.

A QFP Kft. által közvetített német alapok jellemzően ingatlanba és megújuló energiába fektetnek. Az ingatlanszektoron belül egyrészt lakóingatlanokba, másrészt üzlethelyiségekbe, gazdasági ingatlanokba fektetünk.

Magyarországon talán az élelmiszerboltokba fektető alap a legkeresettebb, hiszen a magyarok is ismerik a piaci szereplőket, mint az Aldi vagy a Lidl. Jellemzően ők a bérlői az alapok ingatlanjainak, ezek a hosszú távú bérleti szerződések pedig folyamatos bevételt biztosítanak.

Germany_eurozoneVan olyan befektetési alap, ahol a fix, biztos osztalékot (általában 6-8%-ot), és van, ahol efölött további 2-5% nyereség-részesedést érhetünk el. Az osztalék havonta, negyedévente, vagy évente kivehető, vagy éppen a befektetésben hagyható, így a befektetett összeg ennyivel is növelhető, míg a nyereség az alap futamideje végén érhető el.

Egyelőre egy összegben, már 10.000,- €-tól lehet befektetni, de partnereinkkel együtt dolgozunk a kisebb összegekkel felépíthető, majd egy összegben tovább kezelhető befektetések elérhetőségén. A német befektetési alapok között található teljesen adómentes is, de általában a német jövedelem-adó mértékével lehet számolni (jóval kisebb, mint a hazai). Korrekt, a szakmában a legalacsonyabb költségekkel és pontos tervezhetőséggel számolhatunk. Tanácsadóink személyesen tudnak pénzügyi riportot, elemzést, majd pénzügyi tervet készíteni testre szabva Önnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.