biztosítás - QFP.hu
Független biztosítási alkuszként is dolgozunk!
2016-01-22
Show all

New Energy Investment – avagy fektessünk be megújuló energia alapokba!

QFP.hu megújuló energia befektetés

Neitzel_cie

Új New Energy Alap a QFP.hu palettáján. Fektethetünk megújuló energiába! Egy tárgyi eszközökből álló, diverzifikált portfolió felépítése naperőművekből és blokkerőművekből áram és hő előállítására készen áll, várja a befektetőit:

► Minimális jegyzési összeg 20.000 €
► Kihelyezendő saját tőke 20.000.000 €
► Kifizetés évi 6 % (akár 8 %-ig emelkedhet)
► A futamidő a tervek szerint 10 év 2024-ig
► A potenciális kezdő portfolió összeállt, az első befektetés hamarosan várható
► Magas befektetési arány, kb. 93 % egy kb. 4 %-os likviditási tartalékkal

Vagyonkezelőként és a tárgyi értékek specialistájaként a Neitzel Neitzel & Cie. 7 éve tervez és valósít meg vagyoni befektetéseket, melyeknél a „zöld” értékek állnak középpontban.

Eddigi eredményeik: mintegy 165 millió euró összes befektetés a három társaságban

  • 21 megvásárolt napenergia park, már egy létesítményt értékesítettünk 3 év után 50 %-os tőkenövekedéssel
  • Nagyon szorosan a vállalathoz kötött külső partnerek
  • Az eddigi napenergia részesedési projektek kifizetéseinek mindegyike a tervek szerint, vagy azok felett teljesített (jelenlegi hosszútávú prognózis)
  • Valamennyi eddigi napenergia részesedési hozamok jóval a tervben szereplő eredmények felett
  • A Neitzel & Cie. átlagosan évi 7,5 %-ot fizetett a befektetőknek

A társaság Németországban vásárol és üzemeltet naperőműveket és blokkerőműveket; 20 db megvásárolt napenergia-parkot üzemeltetnek, mintegy 62 MW névleges teljesítménnyel; a parkok 8 különböző tartományban, mintegy 17.800 négyszemélyes háztartást látnak el árammal; az ő felelősségük a teljeskörű működtetés; évente kb. 34.500  tonna CO2-t spórolnak meg; rendszeresen a helyszínen (napenergia-parkokban) vannak munkatársaik.

A megújuló energiákról szóló német törvény (Erneuerbare-Energien-Gesetz-EEG) egy igazi sikersztori. Eddig mintegy 50 állam választotta a támogatásai alapjául. Németország a jogalkotói kezdeményezés és a megvalósítás terén úttörő szerepet vállal magára az EU-ban (hosszútávú jogi kötelezettségek). Németország Európa legerősebb és legproduktívabb gazdasági régiója, az energiapolitikai irányváltás törvénybe van iktatva, ott a politika és a közvélemény teljes támogatását élvezi. Kiszámíthatóan.

BaFin engedély itt. Rendelkezésre áll külső IDWS4-szakvélemény, külső megvalósíthatósági tanulmány, emellett szigorú befektetési kritériumok jellemzik. Eszközfelhasználás ellenőrzése a befektetési szakaszban (PKF ARBICON ZINK KG); folyamatos likviditás-ellenőrzés az üzemeltetés időszakában

QFP.hu_New_Energy_Fund

New Energy Fund – QFP.hu

Update 1: “A tervek szerint a 2015. üzleti évre összesen 8% hozamot fizetünk ki, ami 1,25%-kal haladja meg az Értékesítési Tájékoztatóban szereplő kalkulációt.” – tájékoztatja befektetőit a Neitzel & Cie. (ilyen mértékű nyereség kifizetése nem garantált, a többletnyereség az elmúlt üzleti évben realizálódott, de várható később is).

A Nietzel & Cie Solarenergie 4 Deutschland alapja még jegyezhető Ügyfeleink számára!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.