video
Biztonság és éves rendszeres tőkejövedelem német ingatlanalapban
2015-10-29
befektetes
Biztonsággal 6% nyereség minden évben, ráadásul €uróban
2015-12-04
Show all

QFP – Minőség a pénzügyi tervezésben

spare-change

Megújult a weboldalunk. A tartalom, a függetlenség és a testreszabott megoldások maradtak, szaktudásunk és partnereink köre pedig fejlődött. Kollégáinkkal a szakmai tudásunkat „adjuk kölcsön” ügyfeleinknek, hogy ők olyan döntéseket hozhassanak, melyeket mi magunk hoznánk az ő helyzetükben. Teljes függetlenség, magas szintű szaktudás és bizalom, alapos testreszabás és lelkiismeretes kutatás, elemzés, utánkövetés jellemzi a munkánkat.

    • Megtakarítások (apránként, már napi 1.000 Ft-tól, havi szinten 100 €-tól elérhető befektetési sorozatok)

Átlagos magyar ügyfeleink havi 70 ezer forintot tesznek félre (kb. napi 2.200 Ft-ot), ilyen szintű megtakarításokból a 13-14. évre lesz kb. 100.000,- € vagyon, azaz 30 millió mai forint. A megtakarításokról bővebben korábbi bejegyzéseinkben olvashat.

    • Befektetések (egyösszegű befektetések)

Általában 5, 9, 10, és 11 éves futamidejű, legtöbbször ingatlan és New Energy (megújuló energia) alapokba befektető német, svájci, luxemburgi, norvég és újabban finn zártvégű befektetési alapokat használunk. Ezeknek a biztonsági szintje a magyar állampapírokénál több szinttel magasabb, már-már a német állampapírokéval vetekszik; nemcsak a BaFin (német PSZÁF), hanem más független ellenőrző és tesztelő, engedélyező, minősítő intézetek is felügyelik ezeket; az Európai Uniós jog érvényes mindegyikre, elsődlegesen általában a német jogrendszer (ez erősebb és ügyfélközpontúbb, mint a magyar). Jellemzően 6, olykor 7 % érhető el a szélmotorparkok, napelemparkok, és 5,5 – 6, olykor 6,25 % biztonsággal elérhető az ingatlan alapok esetén; némelyik többletnyereséget is számfejt a végén, ami általában további 0,5 – 1, ritkán 1,5-2 % többletnyereség az 5-6 % fölött. Van köztük, amelyik havonta, van, amelyik negyedévente, és van, amelyik évente számfejti és kifizeti a nyereség időarányos részét.

Egy egyösszegű befektetés akkor jó, ha – biztonsággal – körülbelül hat-hét (nagyon óvatos befektetési politika mellett is 7-9) évente kétszerezi meg a rajta lévő tőkét (vagy időarányosan kifizeti a nyereséget, nagy biztonság mellett). Ez igaz lehet bármekkora összegre, de az időtávnak – eszköztől függően legalább 7-10 évesnek érdemes lennie. Értékpapírszámtant itt találsz. Ezeknél az eszközöknél a várható nyereség általában fix, és évente 6-7 %-kal számolhatunk.

Minden élethelyzetre tudunk összeválogatni olyan pénzügyi megoldó-csomagot, mely az adott család minden tagjának és minden céljának finanszírozására ideális megoldást (forrást) nyújt. Jelenleg 9 pénzügyi partnerünk van az EU-ban, tőlük általában 13-15 zártvégű alap közül tudok választani ügyfeleink részére.

Példaként hadd említsük meg egy régóta meglévő partnerünk befektetési termékét, ami magas biztonsági szinttel fix 6% éves nyereségre képes. Weboldaluk itt érhető el. Emellett vannak olyan pénzügyi megoldásaink, melyek magas biztonság és jó tervezhetőség mellett képesek éves átlagban 9-11 % €-nyereségre.

    • Biztosítás és hitel

Ha szükség van rá, akkor az ország legjobb biztosítási és hitel alkuszaival (független, vagy alkuszi tevékenységet végző cégekkel) szerződtem, így lakástakarék, biztosítások mindegyike, hitelek és lízing megoldások is a palettánkon vannak. Bármikor szakvéleménnyel szolgálunk a cég, ingatlan, vállalkozói felelősség, vagy vagyon biztosítására kötött szerződésekről. Ahogy a kötelező felelősségbiztosítások őszi átváltása néphagyomány lesz, és ezzel évente spórolnak emberek néhány ezer forintot, úgy tudunk sok tízezret spórolni Önnek más biztosítási szerződések felülvizsgálatával, át- vagy újrakötésével.

Megtakarítani, befektetni, félretenni mindig érdemes. Vannak, akik úgy gondolják, hogy azt teszik félre, ami megmarad a havi kifizetni valók után, és vannak, akik először félreteszik bevételeik valamekkora hányadát (ez általában minden rendszeres bevétel 10-25 %-a, a rendkívüli bevételeknek pedig 20-50 %-a). Azt szinte minden esetben tudjuk garantálni, hogy ha Ön ki tudja mondani azt az összeget, amit minden hónapban rendszeresen félre tud tenni, akkor megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb segítséget kitűzött pénzügyi céljai eléréséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.