Cégünkről


Minőség a pénzügyi tervezésben

A QFP Tanácsadó és Oktató Kft. magasan képzett, nemzetközi diplomákkal és komoly pénzpiaci gyakorlattal rendelkező szakemberei azon dolgoznak, hogy független pénzpiaci szereplőként, hiteles, testre szabott megoldásokat, tervezhető és mérhető módszereket dolgozzanak ki ügyfeleink financiális problémáira.

Kis létszámú szakértői gárdánk professzionális segítséget nyújt a befektetési és a vagyonkezelés alternatívák, a hitelkonstrukciók, a biztosítási lehetőségek, a megtakarítási és nyugdíj-programok, valamint a pályázatok tervezésében. Ezenkívül energia-optimalizálási és jogi tanácsadásban is tudunk segíteni külső szakértő csoportok bevonásával.

Biztosak vagyunk abban, hogy kölcsönös bizalom esetén megtaláljuk az Ön számára megfelelő, biztos megtakarítási vagy befektetési terméket. A Pénzügyi Tervezők Szakmai Tanácsának Etikai Kódexét itt olvashatja el. A Kódexben leírtakhoz minden esetben ragaszkodunk.

Ezt kínáljuk Önnek

Pénzügyei egyszerű matekfeladatokká válnak Önnek is, hiszen Ön határozza meg a céljait, és a szükséges módszerekhez szakértői közreműködést választ.

Befektetés, vagyonkezelés
Szaktudásunk segítségével bevezetjük Önt a befektetések világába, ahol mindvégig támogatjuk Önt. Információkkal, elemzésekkel, javaslatokkal szolgálunk, hogy el tudja dönteni, az Ön céljainak melyik befektetés a legmegfelelőbb. A befektetés folyamatában mi leszünk az Ön támasza annak érdekében, hogy ugyanúgy képes legyen saját, független vagyont építeni, mint ahogy a család vagyonát is gyarapítani, hogy gondoskodni tudjon a gyermekei jövőjéről is.
Megtakarítás, nyugdíj
A pénzintézetek, bankok, biztosítók kínálata egyre szélesebb körű és így egyre nehezebb a tájékozódás. Hazánkban jelenleg több mint száz megtakarítási termék érhető el, és termékeken belül léteznek nagy számban különböző almódozatok is. Mielőtt elveszne a reklámok és ajánlatok rengetegében, bízza szakértőkre a segítségnyújtást! Az alapos tájékozódás és a pontos mérlegelés a kiváló pénzügyi döntések alapja.
Biztosítás
A biztosítások csak ritkán kötelezőek, így saját döntésünk, hogy kötünk-e. Mire kötelezzük el magunkat egy biztosítási szerződéssel? Lehet, hogy ez most meglepő lesz: megosztjuk az óvás-védelem felelősségét egy erre a célra szakosodott társasággal. Mivel az egyén vagyontárgyairól, életéről, családtagjairól, épségéről, cselekedeteinek következményeiről van szó, a biztosítás hatályba lépése után is az egyén tartozik felelősséggel ezekért.