Miben lehetünk a segítségére?

Befektetés Vagyonkezelés

"A pénz pénzt fial, és megéri." - Mary Chamberlain

Minden élethelyzet egyedi elvárásokat támaszt az emberekkel szemben, melyek egyedi pénzügyi megoldásokat követelnek meg. Ebben segítünk Önnek pénzügyi tervezés, befektetési tanácsadás, kockázatkezelés, nemzetközi diverzifikáció, valamint örökösödési és adózási kérdésekre adott, egyénre szabott válaszok keretében. Alapos ügyfélelemzés után segítünk Önnek megfelelő alapkezelőt, vagyonkezelőt vagy terméket találni. Mi a megfelelő partner megtalálásában segítünk Önnek, a szerződést Ön közvetlenül az erre szakosodott partnerrel kötheti meg.

Megtakarítás Nyugdíj

"Minden megtakarított penny egy másikat fial." - Benjamin Franklin

A hosszú távú - akár rendszeres - megtakarítások hatalmas vagyonokat tudnak eredményezni, azonban a sok lehetőség közül nagyon nehéz eldönteni, hogy melyik számunkra a legmegfelelőbb. A megtakarítások és befektetések világa nem teremt egyértelmű helyzeteket az eltérő igények miatt, ezért nem létezik adott pillanatban legjobb megtakarítási forma. Egyénre szabva azonban már bárki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet. Ebben segítünk Önnek, hogy a lehetőségek áttanulmányozásával megtalálja az Ön számára legkiválóbb megtakarítási formát.


Hitel

"Ha úgy érzed, veled senki nem törődik már, ne fizess be kéthavi törlesztőrészletet." - Earl Wilson

Nagyobb összegű beruházásokhoz gyakran elengedhetetlen valamilyen hitel felvétele. Ha a hitelfelvétel megalapozott számítások után történik, abban az esetben nagyon hasznos, ám a devizahitel-válság bebizonyította, hogy jelentős körültekintés szükséges a megfelelő hitelfelvételhez. Ebben, valamint meglévő hitelek kiváltásában, kedvezőbb hitelekkel történő hitelkiváltásokban nyújtunk teljes körű tanácsadást Önnek.

Biztosítás

"Első szabály: ne veszíts pénzt. Második szabály: soha ne felejtsd az első szabályt." - Warren Buffett

Minden élethelyzet tartogathat meglepetéseket, melyek sajnos nem mindig olyan kimenetelűek, ahogy azt mi szeretnénk. Egy esetleges nem várt káreset vagy baleset mindenki életét megnehezíti, különösen, ha ez sokszor jelentős pénzügyi kiadásokkal is jár. Ezekre - és sok más esetre - érdemes megfelelő biztosítással rendelkezni, hogy ha véletlenül bekövetkezne egy ilyen esemény, anyagi oldalról senkit ne érjen kár. Magyarország összes biztosítási konstrukciójához hozzáférésünk van egy tarifáló programmal. Biztosítási alkuszként az ügyfélelemzés alapján így egy már meglévő biztosítást ki tudunk váltani, vagy egy biztosítási igényt ki tudunk elégíteni.