Magyarországon az elsők között, a Timberland Capital AG és a Timberland Befektetési Alapok kapcsán hagyományos értékeken nyugvó, korszerű befektetési lehetőséget kínálunk, amely például a nyugdíj-előtakarékosság egyik eszköze lehet.

timberland

A Timberland Befektetési Alapokkal olyan személyre szabott lehetőséget ajánlunk, amellyel a befektető a saját igényeinek megfelelően alakíthatja portfóliójának összetételét, akár a futamidő alatt is (átváltási díjtól mentesen). Ezáltal a legjobban prosperáló alapok (Carmignac, DJE, DWS) hozamaiból, egy jól összeválogatott kötvényekből és betétekből álló portfólió biztonságából, valamint az arany értékállóságából részesedhetünk. A Timberland Befektetési Alapnál lehetséges e három kockázati osztály arányait tetszőlegesen változtatni a befektetés futamideje alatt bármikor, költség- és forrásadó-mentesen.

A hagyományos, korábbi (pl. unit linked típusú) befektetések elemzésével, és optimalizálásával is el lehet indítani a Timberland befektetési alapokat. Egyösszegű és rendszeres befektetéseket, vagy akár ezek kombinációját is lehet tervezni, az egyes befektetési alapok esetén más-más, rövidebb vagy középhosszú távon, éves átlagban az alábbi hozamokkal tudunk tervezni:

Egy modern klasszikus: befektetési formáját illetően stabil és konzervatív, rugalmasságát és likviditását illetően korszerű.

  • Magas hozam.
  • Nagyfokú biztonság.
  • Célszerűség és rugalmasság.
  • A fizikai aranybefektetés egyensúlyi szerepe.
  • Infláció elleni védelem.
  • Folyamatos és adómentes átjárás a befektetési osztályok között.

Az ember a kitűzött céljainak elérésével fejlődik. Menedzsereink célja az, hogy olyan korszerű befektetési lehetőséget kínáljanak, ami megfelel a befektetők mindenkori igényének: magas hozam, biztonsági stratégia, rugalmasság és értékállóság.

Egy hosszabb videó a Timberland Befektetési Alapok és az alapkezelő szolgáltatásairól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.