Tanácsadó csapatunk fontosnak tartja, hogy céges, intézményi ügyfeleinkkel is a hosszú távú együttgondolkodás segítségével tudjunk tartós sikereket elérni. Hisszük, hogy adott esetben a céges ügyfeleink életében felmerülő valamennyi pénzügyi problémára, feladatra, igényre való megoldáskeresés, és alternatívák kidolgozása a fő cél.

Befektetési politikánkat mindig az adott befektetőre szabva, az egyedi elvárásokat figyelembe véve alakítjuk ki. Ennek keretét a befektetőre vonatkozó törvényi szabályozás, valamint a befektető hozamelvárása és kockázatvállaló képessége határozza meg. Intézményi ügyfeleinket közvetlenül vagy letétkezelő bankokkal együttműködve is kiszolgáljuk. Társaságunk a hazai piacon megszokott benchmark alapú portfólió- és vagyonkezelés mellett abszolút hozam alapú konstrukciókat is nyújt, melyek a nemzetközi szokásoknak megfelelően több lehetőséget biztosítanak a portfóliómenedzserek számára az egyedi befektetési döntések meghozatala során, így meghatározott piaci helyzetekben lehetővé téve a szokásosnál kedvezőbb eredmény elérését.

Vagyonkezelési szolgáltatásaink az alábbi ügyfelek számára ideális választás:

 • Nyugdíjpénztárak, biztosító társaságok, befektetési alapok
 • Közép- és nagyvállalatok
 • Egyéb intézményi befektetők
 • Intézményi vagyonkezeléssel kapcsolatos referenciáinkkal, ajánlatkéréssel és egyéb információkkal kapcsolatban személyes konzultáció alkalmával készséggel szolgálunk.

Vállalkozói és egyéni befektetők vagyonának egyedi portfóliókezelését testre szabott megoldások összefüggő, szinergikus „pénzügyi csomagjaként” javasoljuk. Ezen szolgáltatásunkat azon ügyfeleink számára ajánljuk, akik megtakarításaikat a legnagyobb biztonság mellett professzionális szakemberek segítségével, egyedi feltételek mellett kívánják befektetni. A hazai és nemzetközi pénz- és tőkepiacokon elérhető legjobb befektetési instrumentumok között tudunk személyre / cégre szabott megoldások választani. Tevékenységünk során a kockázat minimalizálása mellett a legmagasabb hozam elérésére törekszünk olyan portfólió összetétel meghatározásával, mely az eszközarányok súlyából adódóan megfelelő hozamszintet nyújt az ügyfél számára, ugyanakkor az eszközosztályok közötti negatív korrelációt kihasználva megfelelő szinten tartja a portfólió kockázatát.

Tőzsdei partnereink a bankközi és tőzsdei devizapiac aktív résztvevői, így nem csak ügyfeleink határidős és opciós megbízásainak pontos és hatékony teljesítését vállalhatjuk, hanem aktív konzultáció keretében segítséget nyújtunk kamat- és árfolyamkockázatokkal kapcsolatos döntésekben, devizatartalékok, külföldi befektetések értékének meghatározásában és rögzítésében, kereskedelmi fizetések, valamint egyéb deviza vagy kamattartalmú bevételek optimalizálásában is.

Határidős deviza ügyletek:

 • Opciós ügyletek
 • Swap ügyletek
 • Árutőzsdei termékek
 • Árfolyam- és kamatfedezeti ügyletek
 • Egyéb bankközi ügyletek
 • Arbitrázs és fedezeti stratégiák kialakítása
 • On-line 24/7 tőzsdén kívüli deviza és derivatív kereskedés

Ezek a szolgáltatások nem csak a speciális ügyletek között „csemegézők” számára lehet hasznos folyamatos kapcsolat, hanem olyan helyzetekben lehet elengedhetetlen szolgáltatás, ahol ezekkel a termékekkel és tapasztalatainkkal komoly kockázatoktól kímélhetjük meg ügyfeleinket (külkereskedelem, devizahitelezés, árutőzsdei kereskedelem, árfolyamkockázat kezelése).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.