landingpageA QFP Kft. független pénzügyi tervezői cégek, vállalkozások pénzügyi optimalizálására szakosodtak. Befektetések, hitelek, biztosítások, lízing-szerződések, pályázatok és pénzügyi jogi megoldások területén tudjuk növelni a biztonságot, kiszámíthatóságot, a hozamokat, illetve szükség esetén csökkenteni a kockázatokat, a költségeket. Alaposan ismerjük a hazai befektetési, biztosítási, hitel- és lízing piacot, segítséget tudunk nyújtani pénzügyi jogi, és pályázati, valamint cégek részére cafetéria és vállalati biztosítási kérdésekben. Mindent elkövetünk, hogy a lehető legkevesebb költséggel működő, érthető, transzparens, optimális, valamint élethelyzetekhez alakítható megoldásokat találjunk és menedzselhessünk.

A teendők vállalkozások pénzügyeiben a következők lehetnek:

Személyre (egyénre, cégvezetőkre és cégre) szabott pénzügyi megoldó-csomag összeállítása.

Bankszámlavezetés optimalizálása: banki folyószámla választás támogatása a pénzügyi szokások függvényében, banki költségek faragása, vagy akár külföldi folyószámla és pénzügyi szolgáltatások elérésének támogatása.

Hitelek és lízing szerződések elemzése, refinanszírozás támogatása és karbantartása: új hitel profi kiválasztása, indítása és menedzselése, a régiek refinanszírozása (a törlesztő részletek és lehetőség szerint a futamidő csökkentése).

Kockázatkezelés: hitel-, deviza-, egyéni-, munkahely-, életvitel- és egyéb kockázatok elemzése, megoldásai.


Tőzsdei partnereink a bankközi és tőzsdei devizapiac aktív résztvevői, így nem csak ügyfeleink határidős és opciós megbízásainak pontos és hatékony teljesítését vállalhatjuk, hanem aktív konzultáció keretében segítséget nyújtunk kamat- és árfolyamkockázatokkal kapcsolatos döntésekben, devizatartalékok, külföldi befektetések értékének meghatározásában és rögzítésében, kereskedelmi fizetések, valamint egyéb deviza vagy kamattartalmú bevételek optimalizálásában is.

1. Határidős deviza ügyletek: opciós ügyletek, swap ügyletek, árutőzsdei termékek, árfolyam- és kamatfedezeti ügyletek, egyéb bankközi ügyletek.

2. Arbitrázs és fedezeti stratégiák kialakítása.

3. Online 24/7 tőzsdén kívüli deviza és derivatív kereskedés.


Ezek a szolgáltatások nem csak a speciális ügyletek között „csemegézők” számára lehet hasznos kapcsolat, hanem olyan helyzetekben lehet elengedhetetlen szolgáltatás, ahol ezekkel a termékekkel és tapasztalatainkkal komoly kockázatoktól kímélhetjük meg ügyfeleinket (külkereskedelem, devizahitelezés, árutőzsdei kereskedelem, árfolyamkockázat kezelése).

További vállalati pénzügyi szakterületeink:

Dolgozók cafetéria megoldásai, munkatársi pénzügyi életpálya kialakítása: megtakarítási program, pénzügyi megoldások gyermekeink életkezdéséhez, tanulmányaihoz.

Befektetés elemzés, befektetési tanácsadás: meglévő, vagy meg nem lévő befektetések célokra és élethelyzetre szabása, likviditás, hozam és biztonság optimalizálása.

Biztosítás elemzése és tervezése: élet-, lakás-, gépkocsi-, vagyon-, társasház-, felelősség-, kockázati biztosítások hatékonyság-elemzése, kötésének támogatása.

Nyugdíjtervezés, nyugdíjpénztár váltás, eurós egyéni nyugdíj fölépítése.

Munkavállalói nyugdíj-tervezés.

Egyéni nyugdíjszámla választása, menedzselése, használatuk megismerése, oktatása.

Vállalati előgondoskodás: munkáltatói juttatások, cafetéria optimalizálása, csomagok összeállítása, oktatása.

Középtávú, egyénileg összeállított tőzsdei, vagyonkezelői vagy alapkezelői befektetések indítása.

Cégtulajdonosok, vezetők jogi és pénzügyi hagyatéktervezése.


Pénzpiaci szakértőink ezeket a szolgáltatásokat részletes elemzés alapján válogatják ki, testre szabják, házhoz szállítják, és érthetően, megszerethetően prezentálják. Az egyes céges, illetve egyéni pénzügyi megoldó-csomagok karbantartása, éves rendszeres felülvizsgálata és további optimalizálása szintén a munkánk része.